duminică, 16 noiembrie 2014

MEDITATIA

Meditatia este ,ca practica spirituala,usa spre cunoastere,spre voi,spre Sinele Superior.
Sunt mai multe tipuri de meditatie printre care voi enumera,meditatia introspectiva,de intregire,ghidata ,de cunoastere,meditatia pe chakre,pe culori,meditatia de optimizare.
Meditatia pe care eu o practic si pe care o recomand zilnic este cea de relaxare mentala,de golire a gandurilor astfel ajungem sa ne conectam prin sufletul nostru la Sinele Superior.
Gandurile pe care le fabrica mintea noastra,gandurile care exista in noi prin programarea mentala sau karmica ne arunca intr-un vartej de iluzii si de indepartare de noi si este important sa ne deconectam zilnic de mentalul nostru.
Nu trebuie sa spuneti nimic in timpul meditatiei dar este necesar sa va indrum cu ceva ce trebuie sa faceti inainte de a incepe meditatia.
 dimineata incepeti prin a binecuvinta si a fi recunoscatori pentru ziua ce ati primit-o in dar.
respirati in fata unui geam deschis pentru a va trezi plaminii si a-i incarca cu aer proaspat.
beti o cana de apa calduta pentru a va hidrata corpul pentru ca ,dupa cateva ore de somn este deshidratat.
apoi citeva minute ascultati o melodie scurta de citeva minute incercand sa nu va ganditi la nimic,doar la sunetul care il auziti.puteti incerca sa va focalizati privirea catre o sursa puternica de lumina.
la sfarsitul unei zile in primul rand va curatiti corpul de impuritatile de peste zi cu un dus caldut ,va schimbati in ceva comod si curat,faceti iar acele exercitii de respiratie ca dimineata,va hidratati iarasi,binecuvintati ziua si multumiti pentru tot apoi intr-o pozitie comoda incepti prin a va relaxa coprul apoi ascultati muzica si va indreptati simturile catre sunetele care le auziti.la fel,va ajuta focalizarea privirii spre o sursa de lumina puternica.
Vreau sa va vorbesc si despre meditatia de optimizare care are aceeasi pasi de care v-am vorbit mai sus doar ca in timpul meditatiei va veti spune repetativ:EU SUNT-lumina
EU SUNT bucurie EU SUNT iubire,EU SUNT sanatos.
Binecuvintari suflete <3

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu