miercuri, 27 august 2014

MISIUNEA TA IN EXISTENTA

Vei intilni mereu maestrul spiritual in calea vietii tale..poate nu vei sti pe moment cine este dar in mod sigur iti va lasa ceva in suflet si in existenta ta.
Maestrul tau spiritual te va observa tacut fiind mereu in constiinta ta si iti va darui prezenta lui tacuta si solitara.
El va fi mereu conectat in interior si nu in exterior caci acolo inauntrul lui este un intreg Univers din care iti daruie exact ceea ce ai nevoie la timpul,momentul ,locul potrivit.
La randul tau il vei observa cu smerenie luaindu-i exemplu pentru ca vei simti cum sufletul tau rezoneaza cu ceea ce simte,face si vorbeste maestrul tau.
Maestrul tau nu te va face dependent ci iti va oferi cunoasterea Sinelui Superior,iti va face cunostinta cu tine insuti,cu patimile tale,cu fricile cu demonii tai pina te vei elibera de ei si vei ramine curat,pur ,eliberat.
Nu vei sti sa vezi in intuneric pina nu vei fi lasat sa orbecaiesti in intuneric,poate vei simti abandonul din partea maestrului tau la un moment dat, dar el stie ca tu esti cel care trebuie sa invete singur sa se infrunte.
El nu iti va da nici un raspuns,te va face sa te intrebi ,sa cauti,sa descoperi!
Misiunea maestrului tau va fi implinita cind tu vei pleca singur de linga el si iti vei fi propriul maestru,vei fi sursa de inspiratie si ghidare la rindul tau.
Caci nu stii? Misiunea ta in aceasta existenta este sa te urmezi pe tine insuti !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu