vineri, 29 august 2014

DATORIA KARMICA

Venirea noastra in aceasta lume nu incepe de la 0.Existenta este un ciclu continuu de desavirsire si evolutie dar ca sufletul sa ajunga la desavirse trebuie sa isi inchida datoriile karmice.
Daca vi se intimpla sa ajungeti in situatia de va intreba " DE CE? " va sfatuiesc sa va ganditi mai bine cum sa nu mai ajungeti in acea situatie pentru ca deja vi se cere sa faceti ceva nu sa va intrebati " de ce mi se intimpla tocmai mie? "
Altfel va veti intoarce mereu si mereu in acelasi moment si filmul se va repeta mereu pina cind veti gasi solutia si nu blocajul .
Este important sa acceptati in liniste ceea ce vi se intimpla pentru ca revelatia adevarului o gasiti in starea de toleranta,intelegere,solitudine si sinceritate cu voi insiva.
Solutia nu este refugiul in furii si frustrari si blocajul in acel moment de incercare si rascruce pentru voi ci rabdare cu voi insiva .
Proiectati-va o noua atitudine de pozitivitate si detasare .
Vi s-a dat ocazia sa incheiati o datorie karmica si deci o sansa sa faceti lucururile cu totul altfel.
Orice lacrima are lectia ei.Invatati ce trebuie din toate incercarile vietii caci totul vine pentru binele vostru si pentru binele superior noua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu