vineri, 5 septembrie 2014

TIMPURILE ADEVARULUI

    Exista o dimensiune populata de entitati inferioare oricaror altora,cu puteri limitate,negative care se hranesc din frica umana si o exercita asupra oamenilor prin orice inseamna si cauzeaza aceasta traire.
Aici,pe pamint au fost denumiti demoni,reptilieni,masoni.
    Ei poseda trupurile umane-asa zisele posedari demonice -dar si subjuga psihicul uman torturandu-l prin teama,senzatia de neputinta,cosmaruri,frici,limitare,halucinatii,false crezuri.
    Cei mai vizati de aceste entitati sunt lucartorii in lumina cei care au fost trimisi pentru a apara si a proteja pamintul si tot ce este viu.
     Atentie la cei care sunt in puterea si in slujba lor cat si la progeniturile lor,au nevoie de mase mari de oameni pentru a se hrani de asta ii vom intilni ca predicatori,politicieni,afaceristi etc.
       Ei deja detin forta financiara ,religioasa si politica a lumii,tot ce inseamna control si manipulare asupra pupulatiei!
        Insa timpul lor se apropie de sfarsit si acum sunt mai agresivi ca niciodata.Lucratorii in lumina,ingerii paminteni,maestrii spirituali,vindecatorii,protectorii,toti au resimtit din plin aceste atacuri asupra lor si au fost afectati atit psihic cat si fizic.
        Nu uitati ca mereu sunteti sustinuit si protejati de fortele divine si de creatorii vostri!
Acum,mai mult ca niciodata ramineti centrtai prin conectarea la divin.Pregatirea voastra a inceput cu mult timp in urma si ati primit toate informatiile necesare,si deschiderea catre Sinele Inalt.
        Ati deschis si ati fost deschisi! Fiti uniti si comunicati intre voi,sunteti o familie in care toti membrii indiferent de misune au acelasi scop!
        Este timpul vostru! Pamintul a fost si va fi tarimul luminii!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu