vineri, 12 decembrie 2014

TERAPIA IERTARII

Iertarea,ca sa o accepti cu adevarat in viata ta trebuie sa ii intelegi valoarea si insemnatatea si voi incerca sa va scriu cum ajungeti la ea si ceea ce este iertarea.
Iertarea curata si arde orice datorie karmica daca o cereti si o daruiti la momentul potrivit inainte se produce modificari la nivel energetic, inainte de a ne scadea vibratiile noua cat si celor afectati intr-un fel sau altul de actiunile sau gandurile noastre-ne cerem iertare atit pentru fapte cat si pentru cuvinte.
Nu fugim  aminind momentul cind ne vom cere iertare doar de dragul ego-ului,si iata indrumarile:
vorbiti,comunicati cu cel caruia i-ati gresit sau v-a gresit pina ajungeti sa intelegeti motivele si sa reveniti la starea dinaintea conflictului prin a va spune unul altuia :te iubesc si iarta-ma.Poate veti tipa unul la altul,poate veti afla lucruri pe care nu le vreti sa le stiti,poate veti plinge dar veti gasi o cale in mod sigur ,intr-un fel sau altul catre acceptare,impacare si iubire.
Daca iertarea nu exista si refuzati calea ei,va veti lovi de aceleasi conflicte in aceasta viata sau in alta pina cind va veti reconecta de sufletul de care v-ati indepartat prin ne-iertare.
Descatuseaza tot ceea ce simti la momentul potrivit nu lua nimic cu tine nici macar de pe o clipa pe alta,iarta,cere-ti iertare,iarta-te si iubeste in continuare.Iubirea nu are nici o vina ca sa sa o blochezi sau sa o folosesti ca arma  .Tot ceea ce nu ierti devine povara pentru tine.
Toti suntem iubire.Nu putem comunica si nu ne putem simti decit prin iubire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu