duminică, 21 decembrie 2014

NOUA DIMENSIUNE

Inca nu sunteti in adevar dar lumina este in voi si in ajutorul vostru.
Acum misiunea noastra prin voi este sa protejam pamintul si tot ceea ce este viu si resursele voastre de hrana.
Este vorba de supravetuirea Terrei caci ati distrus aproape tot ceea ce va hranea si va asigura respiratia organsimului.
Saltul catre noua constiinta s-a facut intr-un timp alert pentru ca pamintul are nevoie de ajutor si este nevoie de o constiinta inalta si de o constientizare in divin .
Este timpul vostru,tot ceea ce va inconjoara,creatia,pamintul,noul,este in mainile voastre.Opriti-va in a va mai intreba,fiti proprii vostri observatori.
In fiecare zi intrebati-va azi ce am facut bine? Si va veti vedea singuri nivelul vostru de constiinta si inaltare.
V-ati certat,ati judecat,ati acuzat ,vibratiile voastre sunt joase si nu va puteti conecta la Sinele Superior.Ati fost in suflet,ati iubit,ati ajutat pe cineva ati zambit,ati binecuvintat darul existentei,atunci da,sunteti in noua dimensiune.
Iar odata ce ati pasit acolo mergeti mai departe.Nu mai exista cale de intoarcere daca va blocati in timpul ce v-a oprit din evolutie.
Conectati-va toti intr-un singur suflet si ocrotiti viata pamintului pentru ca este in pericol de a nu va mai asigura existenta.Si este vorba de voi,de copii vostri si de tot ceea ce este viu!
 Binecuvintari!
                                         ELEMENTALII

Un comentariu:

  1. Interconectarea este modul prin care se deschide vălul din fața voastră spre o comunicare directă cu EXISTENȚA,numai așa veți dobândi conștientizarea prezentului.Însă totul se face prin exersare pe minte și corp astfel încât moartea minții să fie voită și conștientă,apoi deschiderea celui de-al treilea ochi este necesară pentru a trece de văzul exterior și a avea văzul interior.

    RăspundețiȘtergere