duminică, 7 decembrie 2014

CERCUL ENERGIEI

Pentru a intelege bine cum actioneaza vibratia gandurilor noastre asupra celorlalti am sa va spun o poveste.
Doi indragostiti s-au certat la un moment dat,si atunci barbatul s-a dus la cea mai buna prietena a lui sa se confeseze si sa isi povesteasca cearta care a avut-o cu iubita lui,exprimandu-si tristetea,faptul ca nu isi mai dorea sa continuie ca acea relatie il tragea in jos si el vroia sa fie liber .
Iubirea insa a fost mai puternica si indragostitii s-au regasit.Dar iubita lui a cunoscut-o pe prietena lui cea care ii era confindenta.De la inceput s-a simtit respinsa cumva si ea simtea aceeasi traire de respingere si nu gasea nici o explicatie:de ce cea mai buna prietena a iubitului ei o respingea si de ce ea simtea acelasi lucru fata de o persoana care ,teoretic nu ii gresise cu nimic.
Aceasta frustrare s-a rasfrant si asupra relatiei dintre cei doi indragastotiti pentru ca femeia nu intelegea cu ce anume a gresit si de ce nu este acceptata de un suflet drag iubitului ei.
Pina cind acesta a recunoscut ca si-a dorit sa nu mai existe aceasta relatie si s-a destanuit si a cerut ajutorul prietenei lui.
Atunci ,cea care ii era iubita s-a simtit eliberata intr-un fel...nu avea nici o vina,totul era in afara ei.
Acuma,dincolo de aspectele umane a acestei povesti trebuie sa intelegeti ca energiile circula,ceea ce spuneti acum se propaga asupra celorlalti si avem responsabilitatea faptelor ,gandurilor si cuvintelor noastre.
Nimic nu ramane in eter,totul are consecinte si urmari,si intotdeauna suntem implicati in ceea ce se intimpla cu o lume intreaga.
Prin vibratia gandurilor si a faptelor noastre influentam totul caci totul este conectat.
Nu esti singur,nu esti numai in acest Univers ,totul este energie vie iar tu faci parte din aceasta energie.
 Simte cu sufletul si vorbeste mereu prin el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu