duminică, 8 februarie 2015

LUMEA SUB DOMINATIA REPTLIENILOR

Saracia,indiferenta,ignoranta,diferenta de clasa sociala,falsele valori,violenta,razboiul,religia,manipularea prin frica ,toate fac parte din cultura reptiliana si lumea este sub dominatia reptiliana.
Au lucrat de mii de ani sub fel de fel de invelisuri si corpuri biologice,adunandu-si adepti,propavaduind un bine fals semnandu-se ca Dumnezei,ducand omenirea la apogeul acestei globalizari pe care o traim acum.
Reptilienii v-au invatat ca suferinta este o alegere proprie si v-au inchis in confortul propriu si egocentrist,v-au manipulat printr-un fals liber arbitru impingand totul la limite extreme ale umilintei umane,suferintei si crimei om contra om.
Noi prin noi influentam totul,si totul este alegerea luata printr-o constiinta atit  divina cat si umana asta pe intelesul vostru inseamna ca suntem responsabili de tot ceea ce facem.
Da esti responsabil de suferinta celui de linga tine caci existi linga el si este in puterea ta sa faci bine,da esti responsabil ca cel de linga tine nu are cu ce sa se hraneasca atita timp cat tu ai ce sa maninci,si da ai toata puterea binelui si raului in mainile tale,alegerea este doar intre a face bine sau a face rau.
Nimeni nu alege sa sufere sau sa fie sarac sau sa fie ucis nici macar nu venim pe pamint prin propria alegere.Venim aici pentru a schimba ceva in mai bine si nu in mai rau si totul se poate schimba cu ajutorul divinitatii ,al nostru si al semenilor nostri.
Aproapele tau este totul,nu cel de care te impiedici.Aproapele tau esti tu,iti este copil iti este parinte,iubit,necunoscutul de pe strada.
Asumati-va consecintele actiunilor voastre,totul influenteaza totul.
E momentul trezirii voastre.Nu exista doua feluri de reptileni,exista doar cei care au subjugat omenirea.
Trezirea inseamna sa vezi cu sufletul si sa simti cu sufletul tau nu prin intermediari.
Puterea de a schimba lumea este in voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu