sâmbătă, 31 ianuarie 2015

CE TREBUIE SA STITI DESPRE ARHONI

Asa cum v-am spus in repetate randuri scrise si vorbite cuvintele si gandurile au viata si energie proprie si prin noi capata forma,se materializeaza.Orice gandim si orice spunem devine materie.
In momentul cind vorbim despre ceva zilnic,sistematic,ii dam viata si putere de a exista,il cream,chiar daca exista sau nu,noi facem totul sa fie!
Deci,aceste entitati,arhonii indiferent ca exista sau nu,le permiteti sa faca parte din fiinta voastra prin simplu fapt ca ii ganditi si credeti in ei,ii invocati zilnic si tot ceea ce va tulbura,va dezorienteaza sau orice actiune exetrioara care intervine in evolutia voastra spirituala o puneti pe seama acestor arhoni nu faceti altceva decit sa le permiteti sa existe.Le dati forma,energie si putere de a exista prin voi.
Oricine ar fi si va constientizeaza de aceste entitati nu face altceva decit sa lupte pentru ei si existenta lor.
Este avertismentul meu pentru binele vostru si este ultima data cind voi vorbi despre asta.
Indiferent ce stiu si cunosc eu despre aceste entitati nu le voi confirma existenta .
Transformati totul in lumina si iubire,gandurile ,cuvintele si faptele voastre sa va fie lumina si iubire aceasta este existenta voastra,protectia,sursa voastra de putere si conectarea la Sinele Inalt,la Dumnezeu.
Lucratorii in lumina,Dumnezeu si fiintele divine sunt alaturi de voi in ajutorul vostru ,lasati totul in mainile lor ocrotitoare.
Ceea ce nu este de la Dumnezeu nu face parte din voi,deci nu materializati ceea ce nu va doriti sa fie.
Lupta cu aceste entitati gen arhoni nu este a voastra,voi nu aveti nici un razboi si nici o lupta .
Ceea ce va apartine este urcarea pe treptele evolutie proprii,lucrul constant cu voi insiva spre a deveni in fiecare zi mai buni,spre a iubi mai mult,spre a fi lumina si intr-o singura constiinta de iubire ,pace si armonie.
  Binecuvantari !

ANCA  A

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu