luni, 13 octombrie 2014

SI VA FI LUMINA

Asteptati cu rabdare sfarsitul acestei perioade in care toti am simtit incercari mari si schimbari majore,perioada decisiva in care am fost impulsionati sa ne autodepasim si sa trecem peste limitele umane.Cocunul in care am stat pina acum se transforma si vom fi liberi sa ne intindem aripile.
Insa nu am fost niciodata singuri,in toata aceasta perioada au fost portaluri si transmisii de energii si lumina care ne-au protejat si ne-au ocrotit sufletul.
Nu mai este mult dar nici putin,suntem la jumatatea drumului catre desavirsire.Pina acum s-a lucrat pe corpul fizic si psihicul nostru,si inca ne curatim .
Meditati mai mult in aceasta perioada chiar daca la inceput veti simti ca nu va puteti conecta la spirit.Mentalul acum se manifesta mai mult ca oricand pentru ca se aproprie trezirea intregita a sufletului.
Aveti mai multa grija la ceea ce mincati,la ceea ce ganditi si spuneti caci sunteti incarcati mai mult ca oricand cu energii si tot ceea ce spuneti se materializeaza.
Cereti mereu ajutor si asistenta divina caci ingerii sunt mereu cu voi.Nu exista o formula magica sau o rugaciune anume ,vorbiti-le asa cum vorbiti unui prieten drag..spuneti-le tot ceea ce aveti nevoie si tot ceea ce vi se intimpla.
Cereti si vi se va da!
Nu va abandonati impulsurilor de moment si nu lasati un gand ce apartine mentalului sa va controleze.Nu sunteti sclavii fricii,furiilor,viciilor.Acum este momentul constientizarii si a trairii in suflet.
Binecuvintari,tot ceea ce este,este iubirea din sufletul vostru !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu